11 juli 2012

:: Swanmarket XXL zondag 15 juli

Pin It

In deze post kondigde ik het al aan. Maar nu is het bijna zo ver!!

Zondag 15 juli #12 Swan Market XXL

Swan Market gaat XXL in het Museumpark in Rotterdam! Komende Zondag kan je volop kijken, kopen, genieten en geïnspireerd raken op Swan Market. Deze extra grote editie vindt plaats op een bijzonder plek;  het pas aangelegde kleurrijke eventdeck van het Museumpark.

Het park is recent heringericht en het oorspronkelijke ontwerp van Rem Koolhaas is hersteld en verbeterd en leent zich nu perfect voor events. Vandaar dat Swan Market daar graag gebruik van maakt. Meer ruimte, centrale ligging, meer deelnemers en meer vermaak is wat Swan Market # 12 biedt!

Een greep uit het diverse aanbod van de deelnemers; Waar Rott erdam, bij uitstek de cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten. variërend van woonaccessoires en sieraden tot food en boeken. Het brede assortiment bestaat naast fairtrade producten ook uit biologische, ecologische en gerecyclede artikelen met bijzonder design. Studio Roffert, het concept van Berry Dijkstra. De self pro-claimed city promoter die zijn stad promoot met te gekke shirts en acties. Ze bestaan 5 jaar en vieren dit op Swan Market!

Picknick Rotterdam met heerlijke Man met Bril koffie en zoete lekkernijen.

Goede vintage van I LOVE – Vintage. En de Sate-Mannen! zij hebben zich geworpen op het perfectioneren van de Saté. De Saté babi is dan ook verrukkelijk! je eet je vingers erbij op.

Natuurlijk nog veel meer mooie, leuke, lekkere, grappig en goede deelnemers. Er is genoeg te doen voor man, vrouw en kind. Shoppen, genieten van de lekkere biertjes en wijn, smullen van een lekkere maaltijd en de kids kunnen zich prima vermaken in de zweefmolen en op het springkussen .

En niet te vergeten HandmadeByMo met (bijna) alle producten uit de webshop + meer! En deze keer is ook Boudewijn Danser illustraties van de partij met illustraties en geïllustreerde journals voor echte mannen! of stoere vrouwen ;)

Heb je zin in een middag gezelligheid, struinen, kijken, kopen en een terrasje pakken?!? Kom dan zondag 15 juli naar Swan Market.

De toegang is gratis!!

Swan Market #12 XXL mag je niet missen!

Swan Market

Museumpark – evenemententerrein

12.00 – 20.00 uur

www.swanmarket.nl

Geen opmerkingen: