13 juli 2013

Winactie indieishNL Designdoll

Pin It
AND the winner is!!!

Iedereen super bedankt voor het meedoen, delen, retweeten en voor jullie leuke berichtjes! Loowi voelt zich helemaal vereerd!
Random.org heeft voor mij de winnaar gekozen. Heb je via meerdere socialmedia meegedaan dan tellen deze allemaal voor een losse kans.

Het is dus 100% eerlijk en het lot heeft uitgewezen dat...

@Saar1283 op instagram / Sabrina Bakker op Facebook de winnaar is van Loowi!
Jij had nummer 30 en 31

Sabrina, mail je gegevens door en Loowi komt jou kant op! Contact ( at ) indie-ish.nl
----------

Indie-ish.nl verkoopt de Design Dolls van Jees. De bijzondere design dolls zijn onderdeel van een exclusieve lijn duurzaam geproduceerde decoratie items. Alle gebruikte stoffen zijn gemaakt van 100% handgeweven katoen / zijde en zijn bovendien op volledig natuurlijke wijze gekleurd. Alle producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt en op authentieke wijze bewerkt en 100% fair! Door een clever design is het mogelijk om de jasjes te verwisselen. Alle karakters worden zorgvuldig met de hand gemaakt en dat maakt elke doll uniek. Kortom een product dat je echt wilt hebben!

Jij maakt kans om één van de Dolls in je bezit te krijgen! Loowi gaat graag met je mee naar huis!Wat moet je doen: Je kunt maar liefst op 4 verschillende manieren kans maken op Loowi!


  • Via twitter: Retweet onze tweet.
    tag met: @indieishNL #Winactie 


  • Via instagram: Like en repost de foto op Instagram. Dit kan je doen door de foto te kopiëren en weer te uploaden.
    tag met: @indieishNL #winactie

  • Via pinterest: Pin deze foto.
    tag met: @indieishNL #winactie
Voor een extra kans kan je via een berichtje op één van de platforms laten weten waarom jouw leven niet compleet is zonder Design Doll Loowi.

Veel succes! 

Je kunt meedoen tot 12juli. De winnaar wordt 13 juli bekend gemaakt op dit blog!

Geen opmerkingen: