17 juli 2012

:: Welke patronen kies jij? Giveaway bij opening ::

Pin It
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen ben ik ook bezig met het ontwerpen van een productlijn voor Indie-ish.nl. Nu heb ik ook een aantal stof patronen ontworpen en ben ik nog steeds op zoek naar een bedrijf waar ik ze voor een redelijke prijs kan laten printen. Dit is alleen een hele opgave want ze vragen er zoveel voor dat de prijzen voor verkoop dan niet meer leuk zijn.
Dus mochten jullie nog suggesties hebben dan hoor ik het graag!! De tijd gaat namelijk een beetje dringen.

Ik heb ook een andere vraag voor jullie. Ik heb tien verschillende stoffen ontworpen maar zal ze in het begin helaas niet allemaal tegelijk kunnen laten printen. Nu heb ik jullie hulp nodig bij het kiezen van de leukste stoffen voor o.a. sjaals, kussens, andere woon accessoires en accessoires voor op de baby kamer. Ik wil maximaal 6 a 8 patronen bestellen.

Ik zou het superfijn vinden als jullie mee willen denken! Bij de opening van de shop zal ik voor mijn volgers via Twitter, Facebook en het Blog een leuke giveaway organiseren als dank voor al jullie hulp!

Wat zijn jou 8 favoriete prints?

Je kunt de stoffen hieronder zien. Je mag reageren via Facebook of via het blog.

[ Indian Season ]
Stripe Ruby

Stripe Powder blue

Chevrons powder blue

Chevron Ruby

Confetti triangles Mustard

Confetti triangles Powder blue

Confetti triangles Stone

Confetti triangles Ruby

Birds and trees Ruby

Birds and trees Powder blue

4 opmerkingen:

Rivka zei

Zo, je maakt het wel super moeilijk hoor! :-) Ik kies voor de chevrons powder blue, die mooi in combinatie kan met de strip powder blue; de confetti triangles mustard, powder blue en ruby; en tot slot (mooi als groot kussen of dekbed!) de birds&trees, waarbij ik beide kleuren mooi vind.

Nina zei

Keuzes keuzes, moeilijk he? Ik vind ze allemaal mooi maar ik denk dat het slim is om van elk patroon twee kleuren te doen. Dan zou ik gaan voor de twee stripes, confetti triangle mustard en powder blue, en de beide birds. Succes met kiezen!

Essie's handcraft cuteness blog zei

Lastig, ik vind ze allemaal zo gaaf maar ben gek op turquoise en ga voor:
Stripe Powder blue
Chevrons powder blue
Confetti triangles Powder blue
Confetti triangles Stone
Birds and trees Powder blue

Suzanne (Goudsmederij Herfst) zei

Ik ga voor beide stofjes van Birds and trees! :)