27 oktober 2010

:: Mega Win actie! Wie zoet is krijgt lekkers! ::

Pin It
Wie zoet is krijgt lekkers! Een heerlijke win actie!

Met sint en kerst voor de deur dachten wij natuurlijk aan al dat zoets, wat er op tafel gaat komen. Natuurlijk dat we zoet moeten zijn en ons ook zoet moeten houden, omdat we anders dit jaar het lekkers en de cadeautjes, al helemaal kunnen vergeten! (wie heeft er nu zin in de zak? (behalve dan voor dat enkeltje Spanje?) Als voorloper op het feestgedruis een winactie, en wat voor één!

Wat kun je winnen? Een mierzoet pakket t.w.v. meer dan € 150,-!


Alleen de aller-leukste en zoetste cadeautjes zijn in het pakket gegaan! Je zou er haast plakhanden van krijgen! Je wilt het gewoonweg hebben
  • de Papaya journal en knuffelkussen van Feito Com Amor.
  • Delicious Treats kon moeilijk afscheid nemen van een prachtig handgemaakte sleutelhanger en dito ring (en had het liefste alles zelf gehouden).
  • Made by Mo was zo lief om een schattig boekje en ‘tiny tooth’ in het pakket te stoppen.
  • Essie’s handcraft cuteness zorgt voor het kersje op de taart met een cupcake plush en zoet beursje.
  • Moeders moooiste maakte een zoetgekleurde Knolly.
  • Made by Rebel nam vast een hap van de bonbon-ketting en om de voorproeverij goed te maken, een cadeaubon erbij.
  • Tante Tommy moet je lievelingstante wel zijn, ze bracht een leuk t-shirt met heerlijkheden erop voor je mee.
Alle shops, webwinkelparadijzen en toko’s zijn stuk voor stuk het bekijken waard. Sterker nog: om jezelf failliet te kopen!

Hoe te winnen?
Het is al zwaar en druk genoeg in het leven: school/werk/gezin/vriendje/familie /socialmedia-land… Zullen we nog even doorgaan? Hieronder de prijsvraag. Het is verder helemaal aan jou, hoeveel tijd je erin steekt om te winnen! Wat is het je waard?

Vertel ons: Hoe zoet ben jij?
Stuur een gedicht, een foto, een leuk berichtje…Wat je ook doet, het is altijd goed! Het gaat erom dat we jou de zoetste vinden, dat we jou wel op kunnen vreten!
De winactie loopt van 1 t/m 30 november 2010. Kijk voor meer informatie op: www.madeby-blogs.blogspot.com

Wie zijn wij?
MadeBy: Het mooiste creatief! MadeBy is een collectief van gemotiveerde creatieve girls, met een eigen bedrijf en/of webshop. Handgemaakt of op een andere manier reuze creatief! MadeBy is een groep met een steeds wisselende samenstelling, maar één ding is iedere keer hetzelfde: ‘All made with luv’

Geen opmerkingen: