21 juli 2012

:: Werkkamer opruimen: Opberg tips! ::

Pin It
Veel van jullie zullen dit 'probleem' herkennen dat je teveel spullen/materialen hebt. Dit moet allemaal in één kamertje gepropt worden en dan moet je maar hopen dat je nog alles terug vind als je iets nodig hebt.
Aangezien ik binnenkort nog een tweede webshop open >> www.Indie-ish.nl << en daar steeds meer materialen, producten en verzend/verpakkingsmaterialen van binnenkomen moest er hier en daar ruimte gemaakt worden.

Aangezien ik al heeel veel spullen heb was dit wel een opgave. Mijn vriend is erg creatief in het opruimen en bedenken van opberg plekken/mogelijkheden. Zo ook deze keer.

We hebben mooie balken door onze werkkamer lopen, hier hebben we een band langs gespannen en zo kan een deel van mijn materialen (textielgaren) hier op staan. Dit is ongeveer één derde van alle bollen die ik op voorraad heb maar alle beetjes helpen.
Een deel hangt mooi onder mijn bureau. Je ziet ze niet! Echt een super oplossing. We hebben twee banden van de ene naar de andere kant van het bureau gespannen en hier de bollen tussen geklemd.Losse materialen zoals lint, klemmen, knopen, sieraden spullen, houten ringen etc. zijn verzameld in glazen snoeppotten van de XenosMijn naaigarens heb ik momenteel verzameld in een letterbakje in de vorm van een huisje. Dit is niet de meest handige oplossing maar ziet er wel leuk uit.Het is ook altijd erg handig om een magneetbord in de buurt te hebben om je inspiratie op te bewaren/verzamelen. Op dit moment hangt er bij mij een mooie poster kalender van Etsy op die ik heb gekregen op de Etsy Showroom. Daar heb ik ook het vlaggetje (linksboven) vandaan. Voor derest zijn het een verzameling van zelf gemaakte, gekochte en gekregen magneten, briefjes en kaartjes.Dit zijn een aantal opbergtips die ik heb gebruikt. Ik heb ook nog grote laden kasten en kleine opbergkastjes van Ikea waar ik klein materiaal in heb verzameld. Ik ben benieuwd naar jullie opbergtips want er zullen vast nog veel spullen/materialen bijkomen ;)


2 opmerkingen:

colorsofmyworld zei

Ik heb totaal geen organisatie :p Mijn sieradenspul zit tot op zekere hoogte wel netjes in sorteerbakken, maar een groot deel zit nog gewoon in gripzakjes in de dozen waarin het is verzonden en mijn stof zit in 2 grote verhuisdozen zodat mijn hond er niet bij kan :D

Dat van jou ziet er veel leuker uit.

little Z... zei

Wow, dat ziet er mooi uit! Het is bijna kunst :) Vooral die snoeppotten zien er zo lekker uit ('helaas' heb ik teveel lintjes - misschien dan maar 10 potten, 1tje per kleur)