5 september 2011

:: 365 dagen project ::

Pin It
Misschien ben ik niet meer zo origineel maar in de Flow die in augustus op mijn deurmat viel stond een artikel over een 365-dagen-project. Dit houd in dat je elke dag iets maakt, fotografeert of opschrijft en dit post op je blog.

Aangezien ik altijd tegen mezelf mopper dat ik vaker moet bloggen leek mij dit een perfecte opdracht voor me.

Toen ik nog op school zat moesten wij ook een periode elke dag iets schilderen. In het begin vond ik het erg moeilijk om elke dag inspiratie te vinden om iets op papier te krijgen maar na een tijdje werd het steeds makkelijker en kwam ik op ideeën waar ik voorheen niet op gekomen was.
Daarom wil ik starten met mijn eigen 365 dagen project. Het onderwerp dat ik kies zijn wolken. Dit spreekt een beetje voor zich natuurlijk ;). Ik vind wolken fascinerend en ik vind het interessant om te kijken of ik 365 dagen wolken met verschillende disciplines weer kan geven.

Ik zal in het begin één keer per week posten. Ik begin in week 36 met het project in Berlijn en zal deze pas in week 37 op mijn blog posten.

------------ENGLISH-------------

I always say to myself I need to blog more often.
When I read Flow magazine I bumped into an article about 365 days projects. This looks like a good project for me to get more inspiration and to blog more often. I need to make, write of photograph every day of the week for one year and post it to my blog. I am wondering if I can display one subject 365 times in different kinds of craft forms.

I am starting this week in Berlin but I am posting the photos next week when I am back.1 opmerking:

mamutopia zei

Joehoe, goede keus, wolken ;) Goed idee zo'n stok achter de deur, succes!